trafic

 

duminică, 4 decembrie 2016

De ce votez cu Alianța Noastră România

0 comentarii


1. Alegerile sunt organizate mai transparent, fraudele vor fi semnificativ mai puține
După introducerea sistemului informatic de control al votanților la locale, numărul sesizărilor a scăzut cu peste 40%, iar al infracțiunilor și contravențiilor - cu peste 50%, performanță despre care nu vorbește nimeni.
La parlamentare se vor adăuga camerele de luat vederi în secții, în primul rând pentru filmarea momentului în care ștampilele sunt sigilate.
Votul - mult mai corect - va produce un scor foarte apropiat de adevăr. Partidele mari se vor privi în oglindă. Scorul poate trimite în Parlament și partide mici, fără resurse în campanie și boicotate de presă. Este o cursă în care oamenii cinstiți chiar au o șansă. Deci votul meu va fi mai important acum, decât a fost în 2012, de exemplu.
Nici un partid nu va fi mulțumit de scor, de fapt, dar arbitrajul corect va îndrepta discuția spre profesionalizarea lumii politice.

2. Sunt de acord cu ce spune Corneliu Berari (ne-a mai rămas suveranitatea culturală - sursa: aici).

3. La ce folosește un nou-născut? Rămâne de văzut, cum a spus un savant întrebat la ce va folosi curentul electric.
Alianța Noastră este acum o forță politică creștină aflată în fașă. 
Pe listele Alianței Noastre sunt mulți oameni care au apărat valorile creștine, fie și cu o postare pe un blog. Este un partid declarat creștin. Fiind la începutul vieții sale, rămâne de văzut dacă își va asuma cu adevărat valorile creștine, când va fi în Parlament.

Dacă trece pragul de 5% din voturi, va trimite în Parlament cel puțin 15 oameni. Ei vor fi o voce de care va trebui să se țină seama, în perspectiva anului 2019 (prezidențiale) și a anului 2020 (parlamentare la termen). Dacă vor rămâne o voce credibilă.

Pentru că, indiferent de ce trend există la un moment dat pe plan internațional, va fi o chestiune de viață și de moarte națională ca, în condițiile în care am pierdut suveranitatea economică și politică, să reușim să păstrăm tipare culturale și instituții sociale compatibile cu identitatea noastră istorică și cu felul nostru de a fi. (vezi pct 2.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.