trafic

 

joi, 6 aprilie 2017

Idee și pentru alții: Concurs interliceal - Sfinții Închisorilor

0 comentarii

CONCURSUL INTERLICEAL DE ARTE PLASTICE
“SFINȚII ÎNCHISORILOR”, BOTOȘANI, 2017

Concursul se adresează elevilor din clasele IX-XII din municipiul Botoșani, fiind structurat pe două secțiuni, grupe de vârstă: a. (IX-X) și b. (XI-XII). 

Scut Botoșănean, în parteneriat cu Muzeul Județean Botoșani și cu profesorii de artă plastică specializată de la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian”, organizează CONCURSUL INTERLICEAL DE ARTE PLASTICE cu subiectul de lucru ”SFINȚII ÎNCHISORILOR”.

Scopul: Concursul își propune atragerea unui număr cât mai mare de elevi de la liceele din municipiul Botoșani pentru a face cunoscută istoria recentă României și a dezvolta un simț al apartenenței față de acest neam.

Lucrările vor fi aduse pe adresa: Liceului de Artă „ŞTEFAN LUCHIAN”, B-dul Mihai Eminescu Nr.69, etajul III, atelierul de Modelaj, până la data de 15 mai 2017, având trecute pe spatele lucrării următoarele: numele și prenumele autorului, clasa, liceul, titlul lucrării, tehnica, numele și prenumele profesorului îndrumător.


Cele mai bune lucrări vor fi premiate, pe categoriile sus-menționate,astfel vor fi: 2xPremii I, 2xPremii II, 2xPremii III, 2xMențiunea I, 2xMențiunea a II-a, 2xMențiunea a III-a, 30xDiplome de participare. Premii în valoare totală de 2000 de lei și materiale de lucru pentru creație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.