trafic

 

joi, 14 mai 2015

Promotorul avortului postnatal vine la Bucureşti

3 comentarii
Nu degeaba, ci pentru a primi titlui de doctor honoris causa al Universităţii din Bucureşti. Oare câţi dintre studenţi şi dintre cadrele universitare au habar despre ideile acestui profesor?

Peter Singer, filosof american, profesor la Princeton, adept al avortului postnatal, al zoofiliei, al eutanasierii copiilor cu dizabilităţi şi al altor idei "progresiste", va susţine pe 20 mai, la Bucureşti, conferinţa "The most good you cand do with applied ethics". (sursa: ccea.ro)

Despre Peter Singer puteţi citi (şi) pe culturavietii.ro. Peter Singer susţine dreptul animalelor în detrimentul fiinţei umane şi susţine că un animal adult are o valoare socială mai mare decât un copil nenăscut sau un copil cu handicap.

Teoriile lui Peter Singer şi ale altor eticieni, apologeţi ai infanticidului, sunt deja predate în universităţi americane, ceea ce a dus la apariţia îngrijorătoare în campusuri a tendinţei de a accepta cu uşurinţă asemenea idei criminale (amănunte aici).

Peter Singer a venit prima dată în România în 2013, pentru o conferinţă la Cluj Napoca. (sursa: aici).
3 comentarii:

Anonim spunea...

nu e american bastardul..... e australian

Anonim spunea...

Cat de prosti suteti, [prosti si inculti. Singer este genial si nu a zis ca sa omoram copiii nou nascuti. A zis ca valoarea morala a unui copil nou nascut este mai mica ca cea a unui porc, vaca etc, Si are dreptate. Copiii nou nascuti nu au constiinta, animalele au. Daca omori animale ca un psihopat, dupa logica dementa a voastra, ar trebui sa fie omorati si nou nascutii si mai usor, tinand cont ca n au nici macar constiinta. Nu mai denigrati oamenii geniali, lingatori cretini de moaste!

Alina Ioana Dida spunea...

Le multumesc tuturor celor care imi citesc blogul!

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.