trafic

 

vineri, 25 aprilie 2014

Monica Macovei, viitor preşedinte

0 comentarii

Nu imediat, ci după ce DNA, creaţia lui Traian Băsescu şi a Monicăi Macovei, îşi va fi terminat anchetele de care se tem toţi cei care au votat legea 20 per 2014, referitoare la delegarea atribuţiilor primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene. 

Legea a fost votată cu o largă majoritate, fără dezbatere, pentru că teama de DNA e generală, şi la putere şi la opoziţie şi Cotroceni. 

Dan Tăpălagă a explicat pe Hotnews ce înseamnă "competenţa dupa calitatea persoanei. Practic (...) DNA are competenţa exclusivă de a instrumenta infracţiunile de corupţie şi cele asimilate celor de coruptie săvârşite de primari şi sefii CJ. Prin noile modificări, dacă primarul sau seful CJ îşi deleagă competenţele unui funcţionar din subordine, şef serviciu sau şef birou, chiar dacă acest funcţionar săvârşeşte o infracţiune, el nu mai poate fi urmarit penal de DNA ci de parchetul local."  

Astăzi preşedintele Traian Băsescu a lăudat legea, făcând un pas înapoi în campania împotriva corupţiei, cu care a ajuns la Cotroceni. 

Lângă DNA a rămas doar Monica Macovei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.