trafic

 

miercuri, 2 aprilie 2014

Ticăloșia guvernului bolșevic, doar o etapă

0 comentarii
Anul trecut am simțit pentru prima oară după 1989 că trăiesc într-o dictatură.

Azi, Biroul Electoral Central, instituție subordonată guvernului, a respins mai multe candidaturi pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Noua Republică nu va putea candida, dacă nu va primi răspuns favorabil la contestație.

Miza acestor alegeri, valorile creștine, atacate constant în ultimii ani în Parlamentul European de partide bolșevice „de toate orientările”, nu este dezbătută nici de partidele de origine fesenistă și nici de urmașii „Scînteii”.

Absenteismul la vot favorizează doar partidele care în 2009 au intrat „onorabil” în P.E. la o prezență de doar 30%: aceeași prezență va produce aceleași „liste”. Aceasta este strategia PSD și PNL (partid ieșit doar „tehnic” din guvern), strategie la care aderă, prin tăcere, așa-zisa opoziție PDL, ce aspiră la 6 deputați. Toate aceste partide sunt federaliste, obiectivul socialiștilor din Uniune, dacă vor obține președinția Comisiei Europene și suficiente locuri în P.E.

Victoria coaliției socialiste ar duce la formarea SUE și la mai puțină suveranitate pentru statele membre. Rezoluții anticreștine ale P.E., ne-obligatorii acum pentru state, vor deveni directive. Abia atunci vom avea (și) în România un regim neobolșevic.

Deocamdată guvernul bolșevic imberb elimină din competiție, ilegal și de frica urnelor, singurul partid care și-a asumat valorile creștine. Ce alt partid a vorbit despre raportul Estrela, despre finanțarea avortului la cerere din bani publici, despre menținerea statului național ca expresie a suveranității poporului sau despre legalizarea eutanasierii copiilor într-un stat fondator UE? Acestea sunt teme de Dreapta, și nu doar problema statului minimal în economie, cum fals pretind cei care își pun singuri eticheta „de dreapta”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.