trafic

 

luni, 28 aprilie 2014

Când a contat votul euro-deputaţilor români la Bruxelles

0 comentarii
Când s-au dezbătut rapoarte ce puneau sub semnul întrebării familia.

Raportul Zuber a fost respins la o diferenţă de 9 voturi. Multe au fost voturi ale românilor. 

Un articol de Eduard Dumitrache, publicat pe Active News acum două luni.


"Același grup politic care a promovat raportul Lunacek și Estrela, grup alcătuit în marea lui majoritate din europarlamentari socialiști, neomarxiști și ”verzi”, s-a aflat în spatele unei noi directive cunoscute sub numele de Raportul Zuber ce urma să fie astăzi votată la Bruxelles. De fapt multe idei din dosarele Estrela și Lunacek au fost ”împachetate frumos” în noul proiect.

Ce spune spune Zuber printre altele: teoria genului ar trebui să fie materie obligatorie în școli, fără a fi necesar vreun acord al părinților în acest sens, familia are constituție „diversă”, cotele de gen devin obligatorii pentru angajatori (influențând indirect declarațiile genului…), avorturile și contraceptivele sunt finanțate din bani publici, etc.

Conform acestei teorii a genului identitatea sexual-biologică a omului este anulată, ea fiind înlocuită cu o identitate asumată psihologic de fiecare. Tinerii ar trebui să fie educați în școli în spirit trans-gen urmând își definească singuri genul, să poată renunța la sexul lor biologic pentru a-și alege ”conștienți” un gen social (gender, eng.).  Unii teoreticieni se referă la eliminarea cuvintelor „mamă” și „tată”, impunându-se folosirea termenului corect politic de „părinte”. Și nu vorbim de un scenariu ipotetic, este deja practica întâlnită în Anglia sau Franța.

Se continuă de asemenea politica de restricționare a drepturilor părinților asupra propriilor copii în sensul în care responsabilitatea părinților în educarea copiilor ar reprezenta un obstacol pentru ca aceștia să se realizeze ca indivizi.

Proiectul a fost propus de Ines Cristina Zuber, din partea Partidului Comunist Portughez (sic!). Este trist ca după un secol în care ideile marxiste au produs peste 90 de milioane de victime asemenea ideologii să determine viitorul Europei.
Astăzi acest raport a fost supus la vot în plenul Parlamentului European și din fericire a fost respins (la limită): 289 voturi „pentru” și 298 „contra”.   Toți alegătorii români ar trebui  să se uite bine cum au votat cei 33 de europarlamentari ce ne reprezintă la Bruxelles.
Pe ”lista rușinii” celor care au votat pentru raportul Zuber sunt 14 europarlamentari români, adică aproape tot blocul PSD și PNL, precum și reprezentantul Partidului Conservator (conservator?!). De fapt sunt cam aceeași politicieni care au votat și pentru vechiul raport Estrela, în decembrie anul trecut.

Astfel au votat în favoarea raportului:
  • Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, Adina Ioana Vălean și Renate Weber (PNL)
  • Victor Boștinaru, Minodora Cliveti, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Cătălin Ivan, Ioan Pașcu, Claudiu Tănăsescu, Adrian Țicău (PSD)
  • Sabin Cutaș (PC)
  • Cristian Preda (PDL)

Au votat împotriva raportului:
  • Vadim Tudor și Dan Zamfirescu (PRM)
  • Elena Băsescu, Sebastian Bodu, Petru Luhan, Monica Macovei, Marian Marinescu, Rareș Niculescu, Theodor Stolojan (PDL)
  • Gyula Winkler, Csaba Sogor, Iosif Matula (UDMR)
  • Laszlo Tokes.
S-a abținut Elena Antonescu de la PDL și nu au votat Corina Crețu, Daciana Sârbu (PSD), Eduard Hellvig (PNL), Adrian Severin (neafiliat), Traian Ungureanu (PDL).

Mai sunt două luni până la alegerile din mai, sper să nu ne lase memoria până atunci…"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.