trafic

 

joi, 30 mai 2013

Unde mergem de ziua copilului?

0 comentarii
Salonul Internaţional de Carte Bookfest are loc la Romexpo.

La Grădina Botanică este organizată o Vânătoare de comori. Evenimentul va avea loc între orele 09:00 şi 14:00, iar doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie oricând în acest interval chiar la intrarea în Grădina Botanică, unde îi vor aștepta personaje de basm, care îi vor îndruma pe un traseu stabilit. În timp ce se vor plimba prin Grădina Botanică, cei mici vor întâlni personaje din povești care le vor pune întrebări despre natură. În schimbul răspunsurilor corecte, vor fi îndrumați mai departe, spre următorul indiciu al comorii de la sfârșitul traseului.

Fluturii tropicali vii pot fi admiraţi la Muzeul Antipa până în luna august.

Foto Union realizează campania publică de fotografii destinate copiilor, numită Portret de copil. Campania are loc în perioada 1 și 5 iunie, între orele 10:00 și 18:00, la studioul din strada Berzei nr. 16. Este nevoie de programări dinainte, pentru a vă asigura loc în campanie. Programările se fac telefonic la 0733.243.784 (Claudia). La finalul ședinței foto, primiți un portret profesional realizat de Foto Union.

Pe 1 iunie, de la ora 10.00 și de la 15.00, copiii vor putea participa la ateliere de meșterit păpuși susținute de Mariana Moșescu sau vor putea să învețe meșteșugul picturii pe sticlă, în cadrul atelierelor organizate de Andrei Dumitrescu. Evenimentul are loc la MŢR, la Sala Acvariu, în cadrul expoziţiei Tradiţii la îndemână.

Între 31 mai și 2 iunie, Clubul Țăranului și Muzeul Național al Țăranului Român se transformă în Țara Copiilor. Timp de 3 zile, curtea muzeului și spațiile Clubului Țăranului vor fi dedicate exclusiv copiilor, care sunt așteptați la spectacole de teatru, ateliere creative și un târg pentru toată familia. Țara Copiilor este locul în care îndrăzneala artelor și îndemânarea meșteșugarilor se întâlnesc cu energia copiilor, pentru un schimb sănătos de învățături și bucurii.

La Muzeul Satului sâmbătă e sărbătorită Ziua Internaţională a Copilului, iar duminică Ziua Părinţilor.

Atelierul de pictură are loc la Biblioteca Marin Preda, pe 1 iunie, ora 17.

Atelierul de culoare (pictură şi modelaj) are loc pe 1 iunie, ora 15, la Librăria Predania. Intrarea costă 50 lei.

Incubator 107 vă invită la Ierbivor, în Parcul Izvor începând cu ora 17.

Festivalul de Pricesne Blândul pastor are loc la Biserica Sf. Ambrozie pe 2 iunie, la ora 16. Invitaţi sunt Nicoleta Voicu, Mihaela Crăciun şi Constantin Măgurenu.

Grădina cu Artişti va transforma Grădina Icoanei într-o galerie de artă în aer liber în care copiii, părinţii şi bunicii pot nu doar să admire operele artiştilor invitaţi, ci şi să ia parte la activităţi creative. Aşadar, în cele două zile de eveniment, 1 şi 2 iunie, orele 11-21, Grădina îşi aşteaptă participanţii să se bucure de spectacole cu şi pentru copii, de ateliere creative, de jocuri şi activităţi recreative, de zona de expoziţie şi de multe alte surprize.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.