trafic

 

joi, 8 august 2013

Remus Cernea a depus la Parlament proiectul de lege privind parteneriatul civil

1 comentarii
Deputatul Remus Florinel Cernea (Partidul Verde, USL) a depus la Parlament proiectul de lege privind parteneriatul civil, primul pas spre legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex şi adopţia de copii de către asemenea "familii".

Citez din expunerea de motive: "parteneriatul civil a premers căsătoriei din perspectiva dreptului civil, reprezentând, în acelaşi timp, o alternativă la aceasta". "Directiva 2012/29/UE a PE [...] include partenerii ce formează parteneriatul civil printre membrii familiei". "Recunoaşterea acestor familii în afara sferei căsătoriei [...] este o transpunere în plan legislativ a evoluţiei societăţii, a normelor şi valorilor actuale din perspectiva egalităţii în drepturi şi a nediscriminării."

Proiectul de lege reprezintă un atac la adresa familiei creştine. Căsătoria nu este un drept, ci o instituţie. Cu ajutorul cuvântului, frumos, "nediscriminare", activiştii marxismului cultural pregătesc următorul pas pentru descreştinarea societăţii, legalizarea pedofiliei. De curând, pedofilii au cerut să aibă aceleaşi drepturi cu cele ale homosexualilor - să nu fie discriminaţi pentru "orientarea lor sexuală". (Traducerea în româneşte a articolului din presa americană o puteţi citi aici). Reamintesc aici comunicatul (de acum două luni!) al unor ONG-uri specializate în propagandă gay, îngrijorate de faptul că "orientarea sexuală" nu a fost introdusă, încă, în Constituţie, drept criteriu pentru nediscriminare.

Iniţiatorii proiectului de lege anticreştină sunt: Harbuz Liviu (PSD), Marius Manolache (PSD), Dumitrache Cristina (PSD), Marian Cristinel (IND), Rotaru Răzvan (PC), Scheau Ion (IND), Tănase Răzvan (IND). 

Parlamentarii care vor vota pentru o Constituţie anticreştină sau pentru legi de descreştinare a societăţii româneşti, cum este şi aceasta, nu vor primi votul ortodocşilor care se simt responsabili pentru viitorul României. E timpul să facem uz de votul universal.

Vom reveni.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si totusi, cum s-ar distruge familia traditionala...? Heterosexualii nu ar mai avea voie sa se casatoreasca/sa faca copii?...

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.