trafic

 

sâmbătă, 26 octombrie 2013

Sondaj pentru părinţi

0 comentarii
Vă recomand să citiţi propunerea Asociaţiei Părinţilor pentru o Educaţie Sănătoasă (APES).
Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă este o organizație nonguvernamentală înființată recent cu scopul monitorizării, prevenirii și combaterii evenimentelor degradante și imorale, care alterează major procesul de învăţământ şi aduc gravă atingere dezvoltării psihologice, emoţionale şi sufleteşti a tinerilor.
Deși mass-media prezintă constant cazuri în care în incinta școlii se produc acte imorale, de la consum de alcool, tutun, violență, până la droguri, hărțuiri și relații sexuale între elevi, nu ştim să existe o strategie eficientă pentru stoparea şi preîntâmpinarea acestor fenomene. Având în vedere acestea, ca părinţi direct interesaţi de soarta şi viitorul copiilor noştri, intenţionăm să realizăm o platformă naţională de acţiune. Pentru aceasta este nevoie, în primul rând, de fixarea şi ierarhizarea problemelor cu care se confruntă astăzi copiii în spaţiul instituţiilor de învăţământ.
Aşadar, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Mai concret, vă rugăm să ne trimiteți mesaje în care să ne povestiți pe scurt care au fost problemele cu care dumneavoastră ca părinți (sau profesori), precum și copiii dumneavoastră, v-ați confruntat în cadrul sistemului de învățământ din România.
Mai multe, pe site-ul parintipentrueducatie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.