trafic

 

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Săptămâna viitoare: Conferințe în București

0 comentarii
Luni, 25 noiembrie, la ora 19, la Biserica Sf. Silvestru are loc conferința Cuvânt duhovnicesc, susținută de pr. Irineu Curtescu, starețul Mănăstirii Ponor.

Fundaţia Universitară a Mării Negre, ziarul Adevărul şi revista Foreign Policy România vă invită la dezbaterea „Moldova ante portas: integrare prin reunificare sau reunificare prin integrare?” în data de 26 noiembrie, ora 16.00, la Casa Oamenilor de Ştiinţă (Piaţa Lahovari nr. 9).
Dezbaterea va avea ca punct de plecare rezultatele unui sondaj de opinie realizat în luna noiembrie 2013 de Inscop Research la comanda ziarului Adevărul, în cadrul proiectului Adevărul despre România.
Conferinţa va fi moderată de Dan Dungaciu, Preşedintele Fundaţiei Universitare a Mării Negre şi de Ion M. Ioniţă, Senior editor Adevărul şi Redactor-şef al revistei Foreign Policy România.


Marți 26 noiembrie, ora 18, la Facultatea de Teologie București, invitat special este Arhimandritul rus Ambrozie Iurasov. În cadrul conferinței vom putea afla istoria vieții unui om care a predicat Cuvântul lui Dumnezeu în timpul perioadelor grele prin care trecea Biserica Ortodoxa din Rusia. Aceasta conferință este un prilej unic de a întâlni rezistența duhovnicească din Rusia și de a avea contact cu realitățile unui regim care a inspirat și teroarea comunistă din România. În cadrul conferinței se va lansa cartea Ortodoxia și Protestantismul, al cărei autor este Părintele Ambrozie.

Miercuri, 27 nov., la INST , ora 11, are loc conferința Andrei D. Saharov, biografia unui disident, susținută de dr. Ana Maria Cătănuș.

Joi, 28 nov., orele 9-17, la Hotelul Howard Johnson, o nouă dezbatere din seria KAS-INTER, numită Săraca țară bogată. Responsabilitățile economiei, se axează pe teme economice în incercarea de a răspunde la întrebarea cum se vede, economic, România anului 2050. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.