trafic

 

sâmbătă, 13 septembrie 2014

Monica Macovei a pierdut votul meu. UPDATE.

0 comentarii
La începutul acestei luni, Remus Cernea a depus la Camera Deputaţilor un proiect de lege pentru modificarea art. 18 din Legea Educaţiei, prin care propune înlocuirea orei de religie cu etica şi educaţia civică (sursa aici).
Legea Educaţiei e lege organică şi necesită 2/3 din voturi pentru modificări. Cernea ştie că proiectul nu va trece, cel puţin în această formulă parlamentară, dar vrea să-şi mai întărească "brandul" - omul care vrea să scoată icoanele din şcoli. 
Prin declaraţia de ieri Monica Macovei i se alătură lui Cernea, deşi dânsa se declară a fi un om de dreapta, iar Cernea - ateu. Pentru un om de dreapta părinţii hotărăsc ce studiază copilul lor la şcoală, nu statul.

Monica Macovei are merite incontestabile în reformarea justiţiei din România. Deocamdată este un tehnocrat insuficient informat despre valorile românilor şi a fost prost consiliată pe tema sensibilă, pentru majoritatea, a orei de religie.

Între "dogmatismul ortodox de inspiraţie kaghebisto-bolşevică" şi valorile creştine se face deseori o confuzie care nu poate folosi decât celor care îşi doresc descreştinarea societăţii româneşti.
După ce am semnat pentru a-i susţine candidatura la preşedinţie, Monica Macovei a pierdut votul meu. După părerea mea a pierdut şi şansa de a intra în turul doi.

UPDATE: Iată ce cred românii despre ora de religie:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.