trafic

 

joi, 1 octombrie 2015

(5) Ceva despre: Legea vaccinarii obligatorii

0 comentarii


Gabriel Bintia pe facebook:


Guvernul Romaniei pregateste cea mai draconica lege a vaccinarii din lume! In cazul refuzului vaccinarii, parintii sunt initial amendati, apoi consiliati psihologic, apoi li se exmatriculeaza copilul din scoala, apoi sunt decazuti din drepturile parintesti, iar copilul intra in excelentul sistem de orfelinate!

Cateva observatii:

1. Oriunde in lume, refuzul vaccinarii creste direct proportional cu neincrederea in autoritati, in sistemul politico-social si economic.


2. Obligativitatea vaccinarii exista in putine tari ale lumii, mai ales din fostul bloc socialist, lasand insa portite pentru libertatea de constiinta sau pentru minoritati religioase.

3. In mod obisnuit, se fac campanii de constientizare in privinta vaccinarii, expunandu-se avantajele si riscurile asociate vaccinarii/nevaccinarii.

4. Miscarea anti-vaccinare din Romania nu este nici pe departe mai puternica decat in alte tari.

5. Conform prevederilor constitutionale si ale legii educatiei, invatamantul de 10 clase este obligatoriu.

Concluzionez: Guvernul Romaniei nu face uz de cele mentionate la punctul 3 mai sus, ci emite o lege a vaccinarii obligatorii care face parte din acelasi zel heirupist generat de mentalitatea "ce zic strainii" care ne-a pustiit de un sfert de veac, recurge la forta pentru implementarea ei si la stigmatizarea unor grupuri sociale, demonstrand o scadere a credibilitatii si autoritatii. Aici nu e vorba doar de Ponta si guvernul sau, ci de intreaga generatia de incompetenti care a trecut prin universitati copiind si mituind profesorii, ajunsa acum la putere. Sunt convins ca daca la putere erau Gorghiu, Predoiu si Blaga, ar fi dat o lege identica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.