trafic

 

joi, 26 noiembrie 2015

ONU include băieţii de 10 ani în definirea comportamentului homosexual

0 comentarii
La finalul lunii octombrie 2015, Fondul Națiunilor Unite pentru Populație și Agricultură – UNFPA, care acționează ca „agenția de planning familial” a ONU – a continuat avansul „revoluției sexuale” cu un nou raport despre HIV și infecțiile cu transmitere sexuală la bărbații care întrețin relații sexuale cu alți bărbați… și băieți. (sursa: cultura vietii)
Raportul UNFPA citat de C-Fam, ne transmite că promiscuitatea și practicile sexuale periculoase sunt o parte omniprezentă a experienței sexuale masculine, o acuzație pe care organizațiile pro-homosexuale ar eticheta-o ca „malefică” dacă ar proveni de la un grup creștin conservativ. În același timp, documentul ignoră faptul că a avea mai mulți parteneri sexuali, în special mai mulți parteneri simultani, crește foarte mult riscul de infecție. Sfatul pe care agenția ONU îl oferă pentru schimbarea comportamentului sexual este limitat la folosirea prezervativelor și lubrifianților.
UNFPA începe raportul cu definirea termenului MSM, un cuvânt mai corect politic pentru homosexuali. MSM înseamnă „bărbați care fac sex cu alți bărbați” și, ne spune UNFPA, termenul „ar trebui înțeles că include bărbați tineri, adică între 10-24 de ani”. În timp ce MSM este în general considerat a fi un comportament (homosexual) mai degrabă decât o identitate, agenția ONU îi include aici pe cei care „experimentează atracția sexuală față de același sex.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.