trafic

 

luni, 25 ianuarie 2016

Urzeala hoţilor

0 comentarii

Sub titlul "Urzeala poltronului", Press One publică azi un articol despre ghemul de afaceri veroase, pe banii statului, în care au fost implicaţi oameni politici, oameni de afaceri şi funcţionari publici. Citiţi articolul aici.

"Paul Lambrino, mai nou Al României, a obținut până acum de la stat cele 17 hectare din fosta Fermă Regală Băneasa, 47 de hectare în pădurea Snagov, 40.000 de hectare de teren în localitatea Broșteni din județul Suceava, 3.215 de hectare de teren în localitatea Mănăstirea din județul Călărași și două imobile în Sinaia.

Pe lista revendicărilor lui Paul se află însă aproximativ 50 de imobile, inclusiv Palatul Elisabeta, Palatul Regal din Balcic și sediul SRI.

Drepturile litigioase asupra tuturor acestora aparțin firmei Reciplia, deținută de offshore-ul unor cetățeni israelieni. [...]

Casa de avocatură pentru care lucrează Robert Roșu este aceeași care apără interesele RMGC.

În 2009, înainte de formarea guvernului, Adriean Videanu anunța că exploatarea zăcământului de la Roșia Montantă este inclusă în programul de guvernare. După scurt timp, miliardarul Beny Steinmetz, aflat în Topul Forbes al celor mai bogați 300 de oameni din întreaga lume, cumpăra acțiuni la RMGC.

Pe 11 ianuarie 2010 se năștea la București Carol Ferdinand – fiul lui Paul Lambrino și al Liei Triff. Nași de botez i-au fost Traian Băsescu, președinte al României la acea dată, și soția sa, Maria."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.