trafic

 

vineri, 15 aprilie 2016

Cazul Bodnariu: Protest global pe 16 aprilie

0 comentarii

Sambata, 16 Aprilie, ora 11:00, are loc un protest in Piata Victoriei, urmat de un Mars catre Palatul Parlamentului

Asociatia "Alianta Familiilor din Romania", in colaborare cu Daniel Bodnariu, organizeaza un protest si un mars de sustinere pentru familia Bodnariu, in solidaritate cu zecile de familii care sunt victimie ale Sistemului de Protectie a Copilului din Norvegia (Barnevernet).

Incurajati de sprijinul oferit de comunitatile de romani si straini din Romania, Europa, America de Nord, Australia si Noua Zeelanda, am decis sa organizam un PROTEST GLOBAL in data de 16 Aprilie 2016, protest ce va insuma peste 40 de orase.

Demersurile comune, sustinerea si implicarea dvs, a celor 70.000 de protestatari in 56 de orase, 24 de tari si 3 continente pe parcursul ultimilor luni, au demonstrat ca suntem o forta in a sustine si a apara familia Bodnariu, atragand atentia opiniei publice internaționale asupra abuzurilor comise de Barnevernet. Cu ajutorul lui Dumnezeu, prin presiunea protestelor globale, unul din cei 5 copii ai familiei Bodnariu, bebelusul Ezekiel, a fost redat familiei. Aceasta binecuvantare ne determina sa nu abandonam, ci sa continuam lupta pentru toti copiii familiei Bodnariu. 

In acelasi timp, sustinerea si gandurile noastre se indreapta catre familia Nan, catre familia Avramanescu si catre toate familiile cehe, ruse, poloneze, lituaniene, norvegiene care astazi sufera. 

Indiferent de varsta sau confesiune, va invitam sa va alaturati acestui demers pasnic, prin care sa reiteram principiile crestine ale familiei, prin care sa denuntam abuzurile Barnevernet impotriva familiei Bodnariu, cerand la unison reintregirea sa. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Pentru informatii suplimentare, intrebari, puteți scrie la adresa de e-mail bodnariu.protest@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.