trafic

 

miercuri, 13 aprilie 2016

Narcisa Iorga despre ipocrizie

0 comentarii

Reproduc un comentariu interesant al Narcisei Iorga, postat pe facebook:


”În luna iunie 2001, Partidul Democrat condus de Traian Băsescu a fuzionat cu Alianța Națională condusă de Virgil Măgureanu și formată din PNR și PUNR. PD a preluat inclusiv sediul acestei formațiuni, din Piața Walter Mărăcineanu.

La vremea aceea, au fost oarece reacții negative, dar nu de virulența celor pe care le văd astăzi cu privire la apropierea lui Marian Munteanu de Virgil Măgureanu. Mă rog, poate pentru că atunci nu era Facebook. Mă miră faptul că unii dintre susținătorii lui Traian Băsescu se prefac că uită acest detaliu, strâmbând din nas în fața PUNR. Mai amintesc că Valeriu Tabără, fost președinte PUNR, a fost și ministru al Agriculturii în perioada septembrie 2010-februarie 2012, adică în guvernul Boc 2. Era chiar un ministru apreciat pentru corectitudinea și modestia lui. Acum văd că e și el pus la zid.


Mai departe, pentru fanii vechiului PNL cărora li se strepezesc azi dinții: în septembrie 2003, PNL și PD au format Alianța D.A. Își țineau ședințele în sediul din Walter Mărăcineanu, da, al lui Virgil Măgureanu. În 2004, au câștigat alegerile, având alături inclusiv membrii fostelor PNR al lui Măgureanu și UNPR al lui Tabără. Puțini, e adevărat, dar erau. Atunci erau buni.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.