trafic

 

joi, 5 mai 2016

Prof. Andrew Louth vine la București

0 comentarii
Update: La ora 19 prof. Louth va fi prezent la Librăria Bizantină (str Bibescu Voda nr 20).

Facultatea de Filosofie vă invită la o conferinţă-eveniment. Pe data de 12 mai, la orele 10.00, Profesorul Andrew Louth, membru al Academiei Britanice, unul dintre cei mai de succes teologi contemporani, vine la Bucureşti pentru a susţine prelegerea cu titlul "Modern Orthodox Thinking. Philokalia and Philosophy".

Ce înseamnă gândirea ortodoxă şi cum poate fi cunoscut Dumnezeu? Ce loc are raţiunea în lumea adevărurilor de credinţă? Cum e oare posibil să împaci mintea cu o experienţă-limită? Cine sunt gânditorii care au adus laolaltă spiritualitatea şi reflecţia?

La aceste întrebări, dar şi la multe altele, va răspunde Andrew Louth, teolog contemporan, în prezent profesor emerit al Durham University şi la Vrije Universiteit Amsterdam, fost profesor la Universitatea din Oxford, şi membru titular al Academiei Britanice.

Evenimentul va avea loc pe 12 mai, la amfiteatrul Mircea Florian, din cadrul Facultăţii de Filosofie, Universitatea din Bucureşti, Splaiul Independeţei, nr. 204. Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.