trafic

 

sâmbătă, 10 septembrie 2016

S-a lansat emisiunea ”Întrebările adolescenței” la Radio Trinitas

0 comentarii
Asociația Părinți pentru Ora de Religie în parteneriat cu Protoieria Sector III Capitală a lansat prima emisiune-concurs cu și despre adolescenți la Radio Trinitas.
Emisiunea „Întrebările adolescenței” se realizează în familie. Actorul Tomi Cristin, vicepreședinte al Asociației Părinți pentru Ora de Religie și Alina Tomi, soția sa, sunt realizatorii acestei emisiuni. Conceptul de bază și prezentarea emisiunii îi aparțin Anei-Maria Tomi, fiica lor în vârstă de doar 13 ani.
„Întrebările adolescenței” își propune asigurarea unui spațiu public în care adolescenții să-și poată exprima părerile, acest lucru contribuind la zidirea caracterului și la experierea unei comuniuni. Se asigură un cadru optim pentru manifestarea și recunoașterea talentelor literare, pentru întâlnirea cu nume mari ale teatrului românesc și pentru apropierea de Biserică.
Emisiunea vine în întâmpinarea căutărilor, a frământărilor, a dorinței de afirmare specifice acestei perioade a vieții. Aici, adolescenții au șansa de a-și manifesta talentul literar, de a-și spune părerea, de a se simți importanți în calitate de invitați speciali în studiourile Radio Trinitas, de a-și bucura astfel familiile și comunitatea din care fac parte, de a-și asculta cu emoție cele câteva rânduri scrise din sufletele lor în lectura unor mari actori ai României. Pr. Protoiereu Florin-Nectarie Busuioc de la Protoieria Sector III Capitală, în calitate de invitat permanent, va concluziona ideile exprimate de acești tineri.
CÂȘTIGĂTORII FIECĂREI EDIȚII VOR FI INVITAȚI ÎN STUDIOURILE RADIO TRINITAS PENTRU A PARTICIPA LA REALIZAREA EMISIUNII ȘI VOR PRIMI UN PREMIU SURPRIZĂ!

     Regulament de participare:

Dacă aveți între 10 și 18 ani, puteți fi chiar voi câștigătorii emisiunii „Întrebările adolescenței”! Cum? E foarte simplu:
  1. Ascultați emisiunea „Întrebările adolescenței” în fiecare sâmbătă de la ora 11:30 la Radio Trinitas.
  2. Fiți foarte atenți! Se va anunța tema eseului pentru emisiunea viitoare! (tema o veți putea găsi și pe pagina noastră de facebook „Întrebările adolescenței”)
  3. Scrieți un eseu de MAXIM o pagină A4 cu tema….(tema pentru săptămâna viitoare va fi anunțată în fiecare emisiune). Eseul trebuie să fie scris la PERSOANA I SINGULAR! Exprimați în scris părerile și sentimentele voastre.
  4. Trimiteți eseul pe adresa adolescent@trinitas.ro PÂNĂ LUNI! (eseurile trimise după această zi NU vor fi luate în considerare!) NU UITAȚI să vă scrieți NUMELE, PRENUMELE, VÂRSTA și UN NUMĂR DE TELEFON LA CARE VĂ PUTEM CONTACTA în cazul în care câștigați concursul.
  5. Așteptați telefonul nostru! Dacă nu câștigați acum, puteți câștiga data viitoare!
 Doi actori profesioniști, de fiecare dată alții, VOR ALEGE ESEURILE CÂȘTIGĂTOARE. La fiecare emisiune vor fi câte DOI câștigători: un băiat și o fată. Câștigătorii vor avea bucuria să-și asculte eseurile citite de mari actori ai scenei românești, chiar în cadrul emisiunii „Întrebările adolescenței”!
 (sursa: oradereligie.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.