trafic

 

joi, 20 octombrie 2016

Dan Tanasă s-a înscris în Alianța Noastră

0 comentarii
”Jurnalistul si militantul civic Dan Tanasă s-a înscris în Alianța Noastră România.
Dan va fi candidatul Alianței în județul Harghita și, sunt sigur, un demn reprezentant al ardelenilor în Parlamentul României”, a anunțat Marian Munteanu, liderul ANR, pe Facebook. 

Câte ceva despre Dan Tanasă am citit pe blogul său:

”Din 2008 scriu despre abuzurile grosolane ale administrației publice locale din Covasna și Harghita, controlată de către Uniunea Democrata Maghiara din România (UDMR) și Partidul Civic Maghiar (PCM), împotriva comunităților de români din cele doua județe. Ma puteți citi aici sau în alte publicații scrise sau online din țară și din străinătate sau mă puteți urmări din când în când la Antena 3, Realitatea TV sau România TV.
Tot din 2008 desfășor o activitate intensa de sesizare a instituțiilor centrale ale Statului Roman cu privire la procesul de epurarea etnică la care sunt supuși românii din Covasna și Harghita de către UDMR sau alte organizații politice maghiare din România.
Am câștigat numeroase procese în instanțele din România împotriva autorităților publice locale din Covasna și Harghita controlate de UDMR sau PCM și am dovedit cu acte ilegalitățile comise de UDMR și PCM în cele două județe.” (sursa: dantanasa.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.