trafic

 

luni, 24 octombrie 2016

Un apel al Alianței Noastre pentru românii din Harghita și Covasna

0 comentarii
Pentru o mai bună reprezentare parlamentară a etnicilor români din Covasna și Harghita

Alianța Noastră România recunoaște dreptul maghiarilor de a se mobiliza pentru a avea o cât mai bună reprezentare parlamentară în județele Covasna și Harghita. Mai mult, chiar, ANR apreciază în mod deosebit solidaritatea și unitatea de care dau dovadă concetățenii de origine maghiară atunci când își desemnează reprezentanți în Camera Deputaților și în Senat.

ANR remarcă faptul că reprezentanții celorlalte partide, confruntându-se permanent în județele Covasna și Harghita, în tentativa lor legitimă de a obține un număr cât mai mare de parlamentari, nu fac decât să-și epuizeze reciproc resursele electorale.

De aceea, Alianța Noastră, care în mod programatic susține obiectivele patriotice ale românilor și care în județele Covasna și Harghita are, conform cercetărilor de piață, un potențial de 10 – 15%, le face celorlalte partide aflate în competiție electorală, următoarea ofertă: toate partidele, în funcție de șansa celor care sunt mai bine plasate, să-și unească eforturile și să-și utilizeze toate resursele pentru promovarea în Parlament a candidaților români cel mai bine plasați, indiferent de formațiunea pe care aceștia o reprezintă.

Prin inițiativa noastră dorim să susținem un mod de cooperare constructiv, astfel încât un număr cât mai mare de parlamentari de etnie română, indiferent de partidul din care fac parte, să fie susținuți pentru a obține voturile necesare pentru intrarea în Parlament.

Doamne, ajută!

24 octombrie 2016

(Apelul este semnat de liderul AN, Marian Munteanu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.