trafic

 

joi, 20 octombrie 2016

Răzvan Orășanu

0 comentarii
Răzvan Orășanu și-a depus demisia din toate funcţiile deţinute în PNL, respectiv cea de membru al Biroului Politic Naţional al Partidului, de vicepreşedinte PNL Sector 3 şi de membru. Urmează să se efectueze toate formalităţile juridice şi pentru părăsirea funcţiei de Director Executiv al Institutului de Studii Populare

”Mulţumesc celor peste 5.000 de participanţi în diversele programe ale Institutului de Studii Populare din Septembrie 2014 şi până în prezent, îi încurajez să mă contacteze prin reţelele sociale şi prin contactele pe care le au. Cele 80 de programe de conferinţe internaţionale, seminarii locale, expoziţii, lansări de carte şi dezbateri publice au contribuit la o altă abordare din partea unui think-tank de centru-dreapta, în peisajul public românesc.

Începând cu 1 Noiembrie, Asociaţia “Ține de Noi” va deveni, alături de blogul www.razvanorasanu.ro  şi de prezențele săptămânale în România Liberă şi pe platforma Contributors.ro, precum şi în diverse talk-show-uri TV principalul vehicul prin care mă voi exprima public. Va fi o asociaţie de monitorizare a politicilor publice la nivel central, în special a ministerelor cheie şi invităm toţi prietenii şi colaboratorii să intre în legătură cu noi referitor la posibilitatea unor proiecte comune, imediat dar şi din 2017. Asociaţia îşi propune să aducă în timp real o analiză a principalelor politici publice propuse de ministere. Pe lângă proiectul de monitorizare, avem în vedere să realizăm proiecte de dezbateri substanţiale, de exemplu o Conferinţă de Educaţie anuală similară cu cea organizată în 2014 şi 2015 şi  o conferinţă internațională pe probleme de securitate regională în  Aprilie – Mai 2017 în cooperare cu Centrul de Conflicte şi Early Warning. Constant principiilor mele din ultimii 12 ani de prezență publică, voi continua să contribui activ la dezbaterea, analiza și monitorizarea politicilor publice”, a declarat Răzvan Orășanu.

Conducerea executivă a Institutului de Studii Populare va fi asigurată de la 1 noiembrie de către Claudia Benchescu,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.