trafic

 

sâmbătă, 29 octombrie 2016

Monument dedicat victimelor din Clubul Colectiv

0 comentarii
Duminică, 30 octombrie 2016, la împlinirea unui an de la incendiul din Clubul Colectiv, în urma căruia au murit 64 de tineri, în curtea bisericii Sfântul Nicolae – Broșteni va fi sfințit un monument dedicat memoriei victimelor acestui eveniment tragic.
Ceremonia va avea loc la orele 11.30, fiind urmată la orele 13.00 de slujba parastasului în faţa Clubului Colectiv  pentru toți cei decedați în urma incendiului.
Slujba de sfințire a monumentului şi parastasul vor fi oficiate de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, împreună cu un sobor de preoți şi diaconi.
Inițiativa edificării monumentului din marmură aparține Arhiepiscopiei Bucureștilor. Acesta a fost amplasat în curtea bisericii Sfântul Nicolae – Broșteni, deoarece este lăcașul de cult cel mai apropiat de locul tragediei. Adresa bisericii este: strada Cuza Vodă, nr. 77, sector 4, București.
De asemenea, slujbe de pomenire pentru cei decedați la Clubul Colectiv vor fi săvârșite în toate parohiile Patriarhiei Române, sporind astfel, prin rugăciune şi prin fapte de milostenie, comuniunea de iubire frățească şi solidaritate umană cu cei îndoliați în urma tragicului eveniment.
(Biroul de Presă al Patriarhiei Române)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.