trafic

 

marți, 21 ianuarie 2014

Noua Republică caută oameni

0 comentarii
Să critici e ușor! Ești dispus totuși să faci ceva concret pentru a schimba în bine societatea românească?

Partidul Noua Republică propune cetățenilor responsabili următorul ABC al implicării civice. Ne adresăm deopotrivă celor dispuși să-și asume o implicare politică cât și cetățenilor care nu vor să devină membri de partid, dar care s-au săturat să asiste resemnați la disoluția țării.

ABC-ul este compus din următoarele elemente:

A – Alegeri corecte: căutăm cetățeni dispuși să-și sacrifice o zi din viață pentru ca, în calitate de observatori / reprezentanți în secțiile de votare, să contribuie la buna desfășurare a alegerilor și la numărarea corectă a voturilor. Fără alegeri libere și corecte nu vom avea oameni de calitate în funcțiile de conducere din această țară. Iar ca să avem alegeri corecte, e nevoie ca în secțiile de votare să fie oameni cinstiţi, capabili să asigure o numărătoare corectă a voturilor. Ca om corect și necoruptibil, ești dispus să-ți petreci o zi din viață într-o secție de votare la următoarele alegeri?

Dacă răspunsul tău este “DA”, te rugăm să ne contactezi și să ne spui în ce secție de votare vrei să participi la alegerile viitoare. Dacă nu, să nu te miri că morții de pe listele lui Dragnea vor decide cum va fi viața ta și a copiilor tăi...

B – Bună guvernare: căutăm cetățeni care știu că pot fi mai buni decât cei care ne-au condus de un sfert de veac și care vor să contribuie la realizarea unei bune guvernări în politica românească. Căutăm viitori europarlamentari, parlamentari, consilieri locali și județeni, primari și președinți de consilii județene dar și viitori președinți ai României. Dacă ști, poți și vrei să fii mai bun decât cei ce ne conduc acum, trimite-ne un CV și spune-ne în ce funcție din statul român vrei să ajungi pe merit!



Căutăm, de asemenea, profesioniști care știu că au expertiză valoroasă în diverse domenii de interes public, de la urbanism la politici sociale și de la sănătate până la siguranță și ordine publică, economie, educație, politici culturale, energie și transport sau orice alt domeniu al politicilor publice. Căutăm specialiști care știu, pot și vor să acționeze pentru ca România să devină o țară normală în domeniul lor de activitate.

Așadar, dacă ești un profesionist care nu intenționează să fie membru de partid dar care ți-ai dori ca talentul și expertiza ta să fie puse în valoare pentru schimbarea în bine a societății românești, te rugăm să ne trimiți CV-ul și să ne comunici cum vrei să contribui la generarea unor politici publice de calitate și a unei bune guvernări în România.

C – Contribuții diverse: dacă nu vrei sau nu poți să te implici în formele prezentate mai sus (alegeri sau bună guvernare) dar dorești să sprijini Noua Republică o poți face dăruind orice crezi tu că poate fi de folos pentru cauza unei Românii libere, demne și prospere: bani, timp, echipamente etc..

Ești dispus să-ți aduci o minimă contribuție la lupta celor care se implică civic în numele acestui ideal? Scrie-ne la adresele de e-mail contact@nouarepublica.ro şi s.g@nouarepublica.ro!

“Pentru ca răul să triumfe în vremuri de criză, e suficient ca oamenii buni să stea deoparte și să nu facă nimic” - Edmund Burke

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.