trafic

 

luni, 13 ianuarie 2014

Raportul Estrela se întoarce!

0 comentarii
Pentru ședința plenară a Parlamentului European din 16 ianuarie a fost anunțată o declarație a Comisiei Europene, numită Non-discriminare în domeniul sănătății sexuale, a reproducerii și al drepturile aferente. Inițiativa acestei declarații aparține Grupului Socialiștilor și Democraților (S&D), care speră să „internaționalizeze” dezbaterea din Spania, unde guvernul a anunțat restricționarea drastică a avortului, și să obțină măcar o parte dintre obiectivele lobby-ului avorționist și pro gay, enunțate în Raportul Estrela, căzut la votul din Parlamentul European pe 10 decembrie 2013.

Grupul face uz de Regulamentul 110, conform căruia „membrii Comisiei, ai Consiliului UE și ai Consiliului Europei pot oricând solicita Președintelui Parlamentului European să ia cuvântul pentru a face o declarație”. Conform aceluiași Regulament, această declarație poate fi urmată de o rezoluție. Astfel, după votul din 10 decembrie, lobby-ul homosexual se folosește de o procedură paralelă, într-un context european particular: de curând, guvernul spaniol a anunțat că intenționează să reinstituie protecția legală a vieții copilului nenăscut, iar dezastrul produs de legea Taubira – legea care permite căsătoria și adopția de copii pentru homosexuali – anunță noi manifestații de amploare în Franța, după cele de acum un an (La Manif pour Tous).
Altfel spus, Grupul Socialiștilor și Democraților ignoră voința cetățenilor europeni, ai căror reprezentanți au respins în Parlamentul European Raportul Estrela, ce promova avortul, educația sexuală încă de la creșă și eliminarea obiecției de conștiință pentru cadrele medicale. Votul negativ pentru lobby-ul avorționist a fost confirmat și de Inițiativa Cetățenească Unul dintre noi, ce îi solicită P.E. protecţia juridică a fiinţei umane din momentul concepţiei, pentru care au semnat aproape 2 milioane de cetățeni.
Ce putem face cu oamenii politici care ne ignoră voința? Să le popularizăm agenda secularistă și să votăm contra lor la alegerile europene din mai 2014. Absenteismul la vot le va conferi deputaților seculariști mai multă putere decât au acum asupra familiilor noastre. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.