trafic

 

marți, 2 decembrie 2014

Pe 5 dec.: Concert de colinde în cartierul Titan

0 comentarii
"Parohia "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" din cartierul bucurestean Titan, str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, Bucuresti, are deosebita bucurie sa va invite in ziua de vineri - 05.12.2014, orele 17,00, in cadrul Slujbei Vecerniei, Litiei si Privegherii, in cinstea praznuirii si pomenirii "Sf. Ier. Nicolae - Arhiepiscopul Mirelor Lichiei" - Unul dintre Ocrotitorii Spirituali ai Bisericii noastre, la un frumos concert de colinde sustinut de membrii Asociatiei cultural - spirituale "Traditia Romaneasca" - condusi de către Parintele Vladimir Alexa.

Tinerii colindatori, imbracati in frumos port popular romanesc, dispun de un repertoriu bogat si rodnic, interpretand mai multe piese, preluate si prelucrate din tezaurul popular si traditional romanesc...


Prin urmare, va asteptam, cu multa dragoste si cu deosebita bucurie, la aceasta manifestare culturala si spirituala, organizata de catre, in cadrul si la nivelul comunitatii noastre parohiale, acum, in aceasta perioada binecuvantata a Postului Nasterii Domnului (Craciunul) - cand ne aflam in rastimpul cel mai potrivit, pentru initierea si organizarea unui asemenea eveniment duhovnicesc!..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.