trafic

 

luni, 16 martie 2015

Programul Săptămânii pentru Viaţă

0 comentarii


In perioada 18–25 martie a.c. in Romania si Republica Moldova va avea loc Saptamana pentru viata 2015 „Fiecare viata este un dar”, avand ca punct culminant Marsul pentru viata 2015, organizat sambata, 21 martie.

Programul Saptamanii pentru viata 2015 „Fiecare viata este un dar” in Bucuresti este urmatorul:

Miercuri, 18 martie, la ora 14.30, pe Str. Matei Basarab nr. 46, va avea loc Conferinta de presa pentru prezentarea Saptamanii pentru viata si a Marsului pentru viata. Persoana de contact: Ioana Picos – 0726.469.903.

Joi, 19 martie, la ora 19.00, la Casa de Cultura a Studentilor, va avea loc proiectia filmului „Gimme Shelter”.

Vineri, 20 martie, la ora 18.00, la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul”, va avea loc conferinta „Cum sa salvezi viata unui copil nenascut?”, avandu-l ca invitat pe doctorul ginecolog Ionel Cioata.

Sambata, 21 martie, incepand cu ora 14.00, va avea loc Marsul pentru viata 2015 „Fiecare viata este un dar”, pe traseul Piata Unirii – Str. Bibescu Voda – Bd. Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului. Marsul se va finaliza cu concertul „Live for Life” sustinut de Iris, Vlad Mirita, Marius Balan, Emisia 2, Ioana Picos, Morris, Rafaelo Varga si Kaira.

Duminica, 22 martie, in Parcul Tineretului, de la ora 15.00, va avea loc crosul „Alerg pentru viata”, prin care dorim sa strangem fonduri pentru o campanie de publicitate „Copil ca tine sunt si eu” destinata integrarii copiilor cu dizabilitati in societate.

Miercuri, 25 martie, de la ora 15.00, la Centrul de gazduire pentru victimele violentei domestice „Diaconia” va avea loc un concert pentru copii al violonistului Bogdan Gogoncea de la Filarmonica „George Enescu” a Ateneului Roman, pentru copiii si mamele aflate la centru.

Miercuri, 25 martie, la ora 18.00, la Institutul Oncologic „Alexandru Trestioreanu“ – Fundeni, va avea loc evenimentul „Citim impreuna”, in parteneriat cu Asociatia P.A.V.E.L., in care actrita Ioana Picos impreuna cu alti actori tineri vor citi o poveste si vor discuta pe marginea ei cu copii pacienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.