trafic

 

vineri, 13 decembrie 2013

Porți Deschise la Teatrul Național

0 comentarii
În luna decembrie 2013 se împlinesc 40 de ani de când Teatrul Naţional „I.L.Caragiale" funcţionează în clădirea de la kilometrul  0 al Capitalei, inaugurată  în decembrie 1973. În anul 2011 începe un amplu proces de renovare a clădirii, având ca scop reabilitarea şi consolidarea spaţiilor degradate, sistematizarea întregii zone şi revenirea la faţada din anul 1973. La acest sfârşit de an 2013 metamorfoza este spectaculoasă.
Transformând acest „arc peste timp" într-o sărbătoare, Teatrul Naţional „I.L.Caragiale" îşi deschide larg uşile, organizând în 14 decembrie 2013 o serie de evenimente cu intrare liberă.
Sâmbătă, 14 decembrie 2013 între orele 10-16 sunt organizate tururi ghidate, cu intrare liberă, ale  noilor săli şi spaţii refăcute ale teatrului. Tot atunci, vor avea loc întâlniri cu actori îndrăgiţi ai TNB, sesiuni de autografe şi fotografii la standurile cu cărţi de teatru unde vor avea loc şi lansări în premieră. Marin Moraru, Mircea Albulescu, Ion Caramitru, Adela Mărculescu, George Motoi, Dan Puric, Liviu Lucaci, Dan Tudor şi-au confirmat deja prezenţa la întâlnirea cu publicul.  Desfăşurarea pe ore a acestor întâlniri la stand va fi comunicată în timp util. Se întrevăd şi alte suprize.
Momente din istoria acestor 40 de ani de teatru, cu evocarea spectacolelor memorabile şi ale interpreţilor din generaţia de aur a teatrului vor fi proiectate în Sala Media pe tot parcursul zilei.
La ora 11.00 este programat la Sala Pictura spectacolul Micul infern, cu intrare gratuită, însă exclusiv pe bază de rezervări, în limita celor 226 de locuri disponibile (maximum 2 locuri de persoană). TNB și TEATRU.PRO vă propun ca, la sfârșitul reprezentației „Micul infern", să urcați pe scenă în decorul spectacolului, pentru o sesiune de fotografii alături de actorii din distribuție. Acestea vor fi încărcate pe site-ul www.teatru.proîn secțiunea din meniul „Evenimente" - într-o aplicație specială - de unde veți avea posibilitatea să le descărcați, contra cost, pe cele dorite. Sistemul de plată este online, cu cardul. SpectActor este un proiect inedit dezvoltat de TEATRU.PRO în parteneriat cu Teatrul Național și care va fi lansat cu ocazia Ușilor deschise la TNB
Începând cu ora 23.00 până la... primul metrou, spectacolul se mută în foaierul Sălii Studio pentru „o noapte albă a teatrului", în premieră! Momente inedite vor fi susţinute de Ion Caramitru, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Medeea Marinescu, Marius Manole, Marius Bodochi, Eugen Cristea, Dorin Andone, Tania Popa, Vitalie Bichir, Rodica Ionescu şi Maria Buză, trecând prin toate genurile, de la jazz la muzică lăutărească, de la folk la musical, improvizaţii cu marionete, poezie şi teatru. Le vor fi alături invitaţii Lucian Maxim, Petre Ancuţaşi Emilian Mârnea,  precum actorii de la Gala HOP 2013 în spectacolulHai iu iu NU Hey you you (concert de remix-uri Maria Tănase / producţie UNITER), în regia lui Radu Afrim  şi coordonarea muzicală a lui Vlaicu Golcea.
Vinul fiert şi covrigii calzi vor încălzi la propriu atmosfera, anunţând apropierea Crăciunului!
Cunoscutul caricaturist Mihai Stănescu a materializat grafic acest eveniment printr-o caricatură, care stă sub semnul  shakespearianului „To  be or  Not  to  Be".

sursa: tnb.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.