trafic

 

sâmbătă, 1 februarie 2014

Conferință: Povestea Evei mitocondriale

0 comentarii
Conferința este susținută de dr. Florin Stanciu.

In cadrul eforturilor de a identifica structura genetica a populatiei romanesti, va invitam la o scurta descriere a proiectului de genotipare a ADN-ului mitocondrial în Romania cu sansa de a participa activ in cadrul acestuia. Insa, pentru a intelege implicatiile acestui proiect este necesara mai intai descrierea mecanismelor biologice din spatele transmiterii ADN-ului mitocondrial, de ce avem ADN mitocondrial, ce inseamnă Eva mitocondriala, cum putem citi trecutul nostru analizand ADN-ul in general (cel mitocondrial in particular), diferente intre istoria culturala si istoria biologica (genetica), etc., totul piperat cu povesti, imagini si mult evolutionism intr-o discutie lejera de la simplu la complex.

Transmitem live aici: https://vidyo-replay.gpss.ro/replay/webcastShow.html?key=vmOLgTRZyxgBKv4

Cafeneaua Complexitatii este un eveniment marca Centrul pentru Studii Complexe, organizatie neguvernamentala si nonprofit. Cafeneaua Complexitatii este un eveniment public, organizat pentru comunitatea CSC si cu sprijinul ei. Fondurile colectate din donatiile de participare ne permit sa continuam acest proiect si sa asiguram independenta lui. Pentru a sprijini proiectul va invitam sa faceti o donatie online urmand linkul de mai jos sau la sosire. Va asteptam cu drag la un nou sezon al Cafenelei Complexitatii si va multumim pentru suport!
http://complexity.ro/donatii


Evenimentul va avea loc în Complexul Regie, Club 24, Splaiul Independentei nr. 290, luni, 10 febr., ora 19,30. Intrarea costă 18 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.