trafic

 

sâmbătă, 15 februarie 2014

Congresul Mondial al Familiilor

0 comentarii
Al VIII-lea Congres Mondial al Familiilor va avea loc anul acesta la Moscova, între 10 și 12 sept.

Congresul Mondial al Familiilor este o rețea de asociații pro familie din peste 60 țări, savanți și alte persoane, care își propune să protejeze și să întărească familia naturală, formată din bărbat și femeie, ca element de bază al societății omenești. Declarația Universală a Drepturilor Omului din 1948 recunoaște familia formată din bărbat și femeie ca find „elementul natural și fundamental al societății”. 

Federația Rusă a fost aleasă gazdă a Congresului pentru acest an ca recunoaștere a eforturilor asociațiilor pro familie rusești și din CSI pentru a păstra suveranitatea familiei, pentru a proteja familia naturală, drepturile parentale, dreptul copilului de a fi crescut și educat de mama și tatăl său și valorile morale. După cum a declarat directorul executiv al Congresului, Larry Jacobs, „Rusia a devenit liderul mondial în promovarea acestor valori pe arena internațională”. Reprezentantul Federației Ruse și al CSI la acest Congres este Alexei Komov. Din partea Congresului, rușii sunt ambasadori ai bunăvoinței la ONU și în structurile europene.

Primul Congres al Familiilor a avut loc în 1997. La Congresul Familiilor participă mii de delegați, cu orientări politice, ideologice și religioase diverse. În 2013 Patriarhul Kiril, al Moscovei și al întregii Rusii, a declarat: „Congresul s-a dovedit un forum internațional de elită, un grup redutabil al celor ce au aceeași dorință: să apere viziunea tradițională a familiei și valorile morale familiale”.

La acest Congres va participa și o delegație românească.

sursa: worldcongress.ru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.