trafic

 

joi, 27 februarie 2014

IER: Dezbatere despre calitatea vietii in UE, maine

0 comentarii
În contextul alegerilor europarlamentare, programate în România pentru 25 mai 2014 şi al campaniei  instituționale de informare a cetățenilor cu privire la importanța participării la vot, Biroul de Informare al Parlamentului European în România în colaborare cu Institutul European din Romania şi Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti, organizează în data de 28 februarie a.c. dezbaterea Calitatea vieții în atenția Parlamentului European.
Evenimentul se va desfăşura între orele 10 – 13, la Sala de conferințe a Biroului de Informare al Parlamentului European în România (str. Vasile Lascăr, nr. 31, et. 1).
Vor fi abordate subiecte privind impactul legislației europene și, în special, al activității Parlamentului European asupra unor domenii care definesc "Calitatea vieții" cetățenilor europeni, cum ar fi: protecția consumatorilor, protecția datelor personale, siguranța alimentară, sănătatea, protecția mediului etc.
În cadrul dezbaterii, Membri ai Parlamentului European, dar şi lideri de opinie din domeniile menționate sunt invitați să îşi exprime punctul de vedere.
Pentru confirmarea participării: Cristina Cristoloveanu, email: epbucarest@europarl.europa.eu, tel: 021 405.08.80.

Nota mea: Oare Institutul European din Romania va face vreo mentiune despre ICE Unul dintre noi? Deocamdata pe site-ul acestei institutii, platita din bani publici, nu apare nici o informatie despre aceasta Initiativa Cetateneasca, care a strans cel mai mare numar de semnaturi din UE: peste 1,7 milioane. Este o initiativa care ii solicita Comisiei Europene protejarea vietii inca de la conceptie. Prin aceasta actiune, cetatenii europeni, dintre care peste 140 mii de romani, le-au dat un semnal oamenilor politici despre prioritatile lor, lucru care se va vedea la votul din mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.