trafic

 

miercuri, 19 martie 2014

Corneliu Berari despre alegeri

0 comentarii
Mi-a plăcut ce-a spus Corneliu Berari de la Partidul Noua Republică:

„Singurul partid euro-realist, care are șanse să facă în Parlamentul European ceva concret pentru menținerea suveranității statului național, este Noua Republică. Restul, adică PSD, PNL, PDL, Partidul Mișcarea Populară (Udrea& EBA), PNȚCD, fac parte din alianțe federaliste, ceea ce înseamnă că vor vota pentru Statele Unite ale Europei. Cât despre independenți, chiar dacă ajung cuvma în parlament, nu vor putea face nimic. Noua Republică face parte din Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, alianță a partidelor euro-realiste și anti-federaliste. Iar dacă tot vorbim de apărarea familiei și ne supărăm pe ceea ce ne propun Lunacek, Estrela, Zuber & comp., asta se poate doar în condițiile în care nu va exista federalizare și centralizare în Statele Unite ale Europei. 
Noua Republică reprezintă o șansă istorică pentru electoratul de dreapta din România. Rămâne de văzut cât de matur este în acest moment acest electorat pentru a putea juca în europene.”

Și eu cred că NR e o șansă pentru electoratul de dreapta. Independenții sunt o șansă pentru cei care nu mai au nici o speranță de la partide. În ambele cazuri e nevoie de prezența masivă la vot. Absenteismul favorizează doar partidele sistem. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.