trafic

 

marți, 6 mai 2014

ILGA-Europe îl atacă pe Iulian Capsali

0 comentarii
ILGA-Europe, o asociaţie umbrelă pentru lobby-ul homosexual din UE, finanţată în principal de Comisia Europeană, a publicat azi un raport despre discursul urii (hate speech), folosit în primele 6 săptămâni ale campaniei pentru europarlamentare. 

Raportul este elaborat în colaborare cu ENAR (Reţeaua Europeană împotriva Rasismului). Autorii declară că au identificat 17 raportări valide de hate speech împotriva minorităţilor. Printre ele se află şi un raport din România, despre Iulian Capsali, candidat independent la P.E., promotor al valorilor familiale creştine.

(11 raportări din cele 17 se referă la candidaţi independenţi.)

Capsali a fost raportat pentru că a ar fi atacat "demnitatea unor grupuri sau persoane".

Sursa este un articol apărut pe EurActiv, despre care am scris şi eu, în care Iulian Capsali este prezentat drept un preot ortodox, lucru inexact, care nu a fost corectat pe site-ul plătit din bani publici nici până acum şi pe care ILGA nu s-a obosit să-l verifice. 

Citez din Raport: "Capsali a afirmat că 'ideologia homosexuală' (sic) distruge familia". "Capsali a spus că se va opune 'culturii homosexuale', pe care o consideră sinonimă cu moartea şi moartea culturii".

1. Cât de profesionist lucrează ILGA, care nu a verificat articolul?  

2. Dacă spun 'cultura Otaku este sinonimă cu moartea culturii' mă fac vinovat de discurs al urii? Cine este judecător?

3. Cei care au alte păreri despre căsătoria gay, decât ILGA, au libertatea să candideze (sau să voteze) în alegeri?
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.