trafic

 

marți, 27 mai 2014

Unde mergem pe 1 Iunie?

0 comentarii
Studiourile din București și din țară ale Televiziunii Române își vor deschide porțile, atât pentru cei mici, cât și pentru însoțitorii lor, de 1 Iunie, cu ocazia Zilei Porților Deschise. Vizitatorii vor avea parte de un tur ghidat și întâlniri cu vedetele televiziunii, evenimentul având loc la studiourile din Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Tîrgu Mureş.

"Show-ul prietenilor cântăcioşi" are loc în Parcul Tineretului (Orăşelul Copiilor) la ora 17. 
Fredonezi? Ții ritmul? Minunat! Te așteptăm să cântăm și dansăm, părinți și copii deopotrivă! Itsy, Bitsy și Nouria sunt acolo să asigure o suuuper distracție! Participă și trupele: Contrapunct, Liliput, Amicii, Rogvaiv, Miniton, Trouble Crew. Vom avea și concursuri la scenă, cu premii surpriză!

CURS DE MODELAJ ÎN LUT: De ziua copilului ne propunem sa exploram simtul tactil jucandu-ne cu texturi si forme. Arta este una dintre cele mai naturale moduri de a extinde substanta copilariei, ea ne ofera poarta catre spontaneitate joc si intuitie. Cursul se compune din doua parti lumina/intuneric subconstient/constient, emotie/teorie practica. Prima parte presupune un demers de explorare, de cunoastere a formei in intuneric folosind exclusiv simtul tactil iar in a doua parte scoatem la lumina experienta din intuneric folosind propriile emotii precum si elementele teoretice sugerate in timpul cursului.
Taxa de participare – 35 ron. Grupe de varsta – 5 – 7 ani / 7 – 18 / 18 – 102 ani. Locatia va fi comunicata in momentul inscriereii. Pentru detalii si inscrieri: deliaorman@gmail.com.PADUREA FERMECATA

Spectacolul va avea loc la Scena Mica din Parcul Cismigiu (orele 15 - 18). In acest spectacol cu papusi la paravan, descoperim povestile senzationale si educative ale diverselor animale (bazate pe fabule si zicatori romanesti) cu care ne intalnim in Padurea Fermecata, guvernata de catre Spiridusul Fermecat.
Totodata, invatam si putin din limba engleza, caci fiecare animal se va prezenta si in romaneste si in engleza.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.