trafic

 

joi, 29 mai 2014

M-am înscris în Noua Republică.

0 comentarii
Pentru că:
- este singurul partid care s-a declarat pro life;
- este singurul partid care a declarat că susține Inițiativa Cetățenească Europeană "Unul dintre noi". Iniţiativa, pentru care semnaseră peste 140 mii cu români, a fost respinsă ieri de Comisia Europeană - doar o bătălie pierdută. Comitetul de organizare a ICE "Unul dintre noi" va face recurs la Curtea Europeană de Justiţie.
- este primul partid care a propus modificarea legii partidelor în această legislatură (în oct. 2013). PDL a depus un alt proiect de modificare a legii partidelor în febr. 2014 şi a declarat că nu a ştiut de proiectul NR.
- este singurul partid care s-a declarat împotriva Rapoartelor Estrela și Lunacek, când acestea au fost supuse la vot în Parlamentul European. 

Valorile familiale au fost atacat constant de legislația europeană din ultimii ani. 
Raportul Lunacek a trecut. Cei care au ignorat pericolul, făcându-se că nu aud vocea societății civile creștine, şi aici şi în alte state UE, au de gestionat acum criza politică de după alegeri. Pentru cei care nu s-au prezentat la vot am un citat de pe Blogary (facebook): "Miza următoarelor decenii politice: libertatea educației vs controlul statului asupra familiei și copiilor."

Doamne ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.