trafic

 

duminică, 4 mai 2014

Iulian Capsali (6): România împinsă la război?

0 comentarii
"Mi se pare ca se discuta cu o condamnabila ușurință despre un eventual razboi, ca despre o plimbare prin parc sau o vizita la mall cu nevasta. Pentru cine bat clopotele, sefi de stat inconstienti? Cum se poate vorbi cu belicoasa emfaza ridicola de razboi intr-o tara care nu mai are armata nationala si o multime de barbati pana in 35 de ani nu au tras in viata lor un foc de arma, in afara de Counter-Strike?
In eventualitatea unui razboi, se stie ca populatia civila are cel mai mult de suferit. Or, cand nu ai armata, inseamna ca toata populatia ar avea de suferit. Cine ar castiga din asta in afara unei plutocratii globaliste care si-ar vedea visurile de control al acestei lumi careia ii impune momentan "doar" deriva morala? - si imi aduc aminte rapid cum "Fundatia pentru o sociatate deschisa - Soros" ar fi vrut sa organizeze chiar dupa Saptamana Luminata un eveniment gay in fata Bisericii Sf. Gheorghe, unde se afla moastele de martiri ale Brancovenilor, de la supliciul carora au trecut 300 de ani.
Daca se face propaganda la nivel atat de inalt unei actiuni distructive, care poate sa transforme chiar si oamenii normali in bestii fara chip, este limpede ca exista un interes. Este acest interes unul national? Care ar fi interesul Romaniei, in afara poate de injumatatirea populatiei si a unui marasm complet care ar cuprinde țara? Nu exista alte solutii de infaptuire a Statelor Unite ale Europei decat printr-un carnagiu, dupa ce Criza Mondiala a dat gres? 
Atentie, dragi frati intru Domnul, cui dati pe mana puterea in tara asta. Pentru ca un razboi este ireversibil, ca si dorinta prosteasca a unora de a sluji puterea, chiar daca pretul ar fi acela de a calca pe cadavrele conaționalilor, dupa ce si-ar pune familiile la adapost.
Este limpede ca nimeni, nici Rusia si nici Occidentul nu isi doresc o Romanie puternica si viabila in contextul international actual. Ca sa facem din ea o putere zonala, trebuie sa ne luam tara inapoi. Cu tot cu trecut (istorie), cu ethos, cu suveranitate, cu tot ceea ce ne-a reprezentat ca neam de-a lungul vremii. Asta impotriva tuturor cozilor de topor ideologice ale globalismului care dau actualmente tonul politic si cultural.
Dumnezeu sa binecuvânteze și sa apere Romania creștină!"

sursa: facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.